Jep, luit oikein. Laiskotti.

22″ pallo, pakastepizzaa, pizzakivi.
valmistusaika puolisen tuntia.
Tulet pönttöön, hiilet reunoille, kivi lämpiämään, vartti per pizza. Nälkä menee pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website. If you would like to change your preferences you may do so by following the instructions here. Käytämme evästeitä jotta voimme tarjota sinulle parhaan kokemuksen sivuillamme. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme että hyväksyt ​​kaikki evästeet tältä sivustolta. Jos haluat muuttaa asetuksia voit tehdä ohjeiden täällä .

Close